Privacy Policy

Algemeen

Kenetix BVBA heeft haar maatschappelijke zetel te Achterhoefweg 15, 2870 Puurs , ondernemingsnummer BE 0834.852.076

De informatie op onze website is zorgvuldig gecontroleerd. Het veronderstelt geen enkele garantie voor hun permanente volledigheid, de juistheid en de actualiteit van ons. Alle informatie kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving, toegevoegd of verwijderd. Wij aanvaarden verantwoordelijkheid voor dit doel en voor zover uitdrukkelijk distantiëren ons van de inhoud van andere.

Gegevensbescherming

Kenetix BVBA erkent het belang van gegevensbescherming en privacy van persoonsgegevens van haar klanten en zal de persoonsgegevens van deze betrokkenen met de nodige zorg behandelen. Het bevestigt expliciet dat alle persoonsgegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met zowel de Belgische wet van 8 december 1992 als de Europese General Data Protection Regulation.

Persoonsgegevens kunnen worden gedefinieerd als zijnde alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Kenetix BVBA kan de volgende persoonsgegevens (zowel fysiek als met behulp van deze website) van de betrokkene verwerken:

Administratieve gegevens:

Kenetix BVBA zal deze persoonsgegevens van haar klanten verwerken rekening houdend met volgende doeleinden: De betrokkene op de hoogte brengen van activiteiten met betrekking tot PayCheck.

Opslag van persoonsgegevens
  • Naam
  • Adres: gebruikt voor het versturen van facturen.
  • Logging van tijdstippen / IP's wanneer iets opgeladen is en verwerkt. De retentie tijd is hier 30 dagen. Na 30 dagen kunnen wij geen historische gegevens meer raadplegen.
  • Dropbox API Key & refreshtoken.
  • Teamleader API Key & refreshtoken.
  • Indien de gebruiker na 2 maand geen CAMT en/of CODA bestanden heeft opgeladen zal het PayCheck-account en alle gegevens automatisch worden verwijderd.
    Uiteraard kan de gebruiker nadien opnieuw een nieuw account aanmaken met hetzelfde e-mailadres en vervolgens TeamLeader en DropBox opnieuw koppelen.

Kenetix BVBA erkent dat de beveiliging van de persoonsgegevens een wezenlijk onderdeel is van gegevensbescherming. Waar het onmogelijk is om beveiliging volledig te kunnen garanderen zal Kenetix BVBA voorzien in passende technische en organisatorische maatregelen om de persoonsgegevens te beschermen.

Ten alle tijden heeft de betrokkene de mogelijkheid om zijn rechten beschreven in de General Data Protection Regulation uit te oefenen. De betrokkene kan steeds volgende rechten uitoefenen:

  • Recht op informatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om alle verzamelde persoonsgegevens (incl. verwerkingsdoeleinden, categorieën van persoonsgegevens, verwachte opslagtermijn) op te vragen bij Kenetix BVBA ter inzage.
  • Recht op rectificatie: de betrokkene heeft steeds de mogelijkheid om eventuele foute persoonsgegevens te laten verbeteren.
  • Recht op gegevenswissing: Indien de betrokkene wenst dat zijn of haar persoonsgegevens worden verwijderd kan de betrokkene steeds contact op nemen met de DPO op [email protected] om met behulp van een simpel kosteloos verzoek de verwijdering van de persoonsgegevens te vragen.

Kenetix BVBA zal zich onthouden om de persoonsgegevens van de betrokkene door te geven aan derden alsook om de persoonsgegevens van de betrokkene publiek kenbaar te maken. Persoonsgegevens van de betrokkenen zullen enkel worden meegedeeld aan derden of externen mits de toestemming van de betrokkenen werden verkregen

Indien u uw account wenst te schrappen zal alle informatie volledig worden verwijderd.

Financiële gegevens

Het systeem zal nooit een CODA / CAMT of andere bestanden die opgeladen worden in zijn volledige vorm bewaren.
Enkel volgende gegevens van opgeslagen bestanden worden bijgehouden:

  • Filename van het opgeladen bestand
  • Lengte van het bestand
  • Aantal bookingen in het bestand. Per booking houden we het volgende bij:
    • Bookingsdatum
    • Bedrag
    • Munteenheid
    • Mededeling
    Het systeem zal enkel positieve (> 0) bookingen met een geldig gestructureerde mededeling bijhouden. (Andere bookingen worden niet bewaard)

Vragen & informatie
Meer informatie kan u steeds aanvragen op het volgende adres:
Kenetix BVBA
Achterhoefweg 15
2870 Puurs
[email protected]

Cookiebeleid

Cookies
De relatie met u als klant staat bij Kenetix BVBA voorop. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt de website van de Kenetix BVBA gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt voor functionaliteiten op de website en voor meer gebruiksgemak voor u als klant.
Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek bijgehouden. Bij uw volgende bezoek met hetzelfde apparaat wordt de informatie in dit tekstbestand geraadpleegd, zodat wij u kunnen herkennen.
Veilig en vertrouwelijk
De informatie die is opgeslagen in de cookies wordt alleen gebruikt door Kenetix BVBA. Kenetix BVBA maakt geen gebruik van advertentienetwerken en uiteraard worden gegevens nooit zonder uw toestemming met derden gedeeld.
Noodzakelijke cookies
Sommige cookies zijn noodzakelijk om u als klant te identificeren. Door deze cookies kunt u gebruikmaken van functionaliteiten op de website.
Cookies voor meer gebruiksgemak
Naast de noodzakelijke cookies zetten wij cookies in om de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Voor het gebruik van cookies voor meer gebruiksgemak vragen wij uw toestemming. Als u ervoor kiest cookies voor meer gebruiksgemak niet te accepteren, dan is het nog steeds mogelijk gebruik te maken van Kenetix BVBA Cookies voor meer gebruiksgemak hebben de volgende functies: Met cookies denken we mee over wat er voor u belangrijk is. Zo informeren wij u zo goed mogelijk over onze producten, diensten en services. U krijgt voor u geselecteerde informatie te zien. Met cookies bewaart u de door u aangegeven voorkeuren. Cookies worden ingezet om te onderzoeken hoe we de website kunnen optimaliseren en nog gebruiksvriendelijker kunnen maken.